Sudedamosios dalys
80 g juodos duonos
1,4 l vandens
1,5 g sausų mielių (2,5 - 3 g, jei norite stipresnės giros)
120 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
5 g razinų
Girą galite pagardinti įdėdami 1 g kmynų.
Gaminimo eiga
Konvekcinėje krosnelėje duoną apkepkite iki tamsiai rudos spalvos, užpilkite ją verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 5 valandas. Mieles sumaišykite su cukrumi „Farinas“ ir užpylę nedideliu kiekiu 35-36 0C vandens, palikite, kad pakiltų. Praėjus 5 valandoms duonos nuovirą perkoškite, į skystį įmaišykite mielių ir cukraus „Farinas“ mišinį, nuplautas razinas, uždenkite ir palaikykite šiltai 5 valandas. Po to stipriai atšaldykite. Skanaus!
Jei į girą dėsite kmynus, juos nuplaukite, užplikykite verdančiu vandeniu ir sumaišykite su visais ingredientais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.