Sudedamosios dalys
6 kiaušinių baltymai
300 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 ml druskos
Paruošimo instrukcijos
Kiaušinių baltymus elektriniu plaktuvu vidutiniu greičiu plakite, kol gausite tirštas putas. Suberkite cukrų ir druską ir plakite didžiausiu greičiu, kol masė taps balta. Sudėkite masę į kulinarinį maišelį ir švirkškite vaiduoklių ar kaulų formos morengus. Kepkite orkaitės viduryje 125 °C temperatūroje apie 1 valandą. Atvėsinkite. Vaiduoklių akis galite nupiešti tirpdytu šokoladu ar glajumi.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.