Moliūgų sriuba

4–6 porcijos
Moliūgų sriuba
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 šaukštai kario miltelių
  • 2 šaukšteliai „Dansukker“ cukraus „Farinas“
  • 500 g kubeliais supjaustyto moliūgo
  • 1 kubeliais supjaustytas geltonasis svogūnas
  • 1 litras daržovių sultinio
  • druskos, pipirų
  • 200 ml grietinės
  • 200 g smulkiai supjaustyto poro
  • 1 juostelėmis supjaustyta paprika
  • 1 juostelėmis supjaustyta morka

Puode pakaitinkite aliejų. Suberkite kario miltelius ir cukrų „Farinas“. Sudėkite moliūgą ir svogūną ir pakepinkite. Supilkite sultinį ir virinkite apie 20 minučių. Išimkite moliūgą ir svogūną bei sumaišykite su trupučiu sultinio. Supilkite atgal į sultinį. Įdėkite grietinės ir pavirinkite. Ragaudami pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite į dubenėlius ir patiekite su porais, paprika ir morkomis.

Receptą sukūrė

Dansukker