Sudedamosios dalys
200 ml šviežių žaliųjų citrinų sulčių
5–10 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Mėtų
3–4 įprasti ledo kubeliai arba ledo kubeliai su žaliosiomis citrinomis (receptą rasite čia)
Gazuoto vandens
400 ml šviesiojo romo
Gaminimo eiga
Žaliąsias citrinas supjaustykite skiltelėmis. Tiesiai į stiklinę išspauskite sultis. Į stilinę sudėkite žaliųjų citrinų skilteles, suberkite cukrų, įmeskite mėtos šakelių. Tada viską sutrinkite grūstuve.
Sudėkite ledo kubelius ir lengvai patrinkite grūstuve. Supilkite šviesųjį romą, įpilkite gazuoto vandens. Papuoškite cukranendrių cukrumi ir mėtos šakelėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!