Minkštos tešlos širdys

Maždaug 30 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

400 ml kvietinių miltų
200 g sviesto arba margarino
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
1 kiaušinio trynys
raudonųjų valgomųjų dažų
dviejų dydžių širdies formos formelės

Gaminimo eiga

Sumaišykite tešlos ingredientus. Tešlos trečdalį nudažykite valgomaisiais dažais rožine spalva. Palikite tešlą vėsioje vietoje maždaug 30 minučių.

Pirma iškočiokite šviesią tešlą ir formele išspauskite širdį. Padėkite ją ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Tada iškočiokite dažytą tešlą ir formele išspauskite truputį mažesnę širdį. Padėkite mažą dažytą širdį prie šviesios širdies. Kepkite 175 °C orkaitėje maždaug 10 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.