Sudedamosios dalys
400 ml kvietinių miltų
200 g sviesto arba margarino
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
1 kiaušinio trynys
raudonųjų valgomųjų dažų
dviejų dydžių širdies formos formelės
Gaminimo eiga
Sumaišykite tešlos ingredientus. Tešlos trečdalį nudažykite valgomaisiais dažais rožine spalva. Palikite tešlą vėsioje vietoje maždaug 30 minučių.
Pirma iškočiokite šviesią tešlą ir formele išspauskite širdį. Padėkite ją ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Tada iškočiokite dažytą tešlą ir formele išspauskite truputį mažesnę širdį. Padėkite mažą dažytą širdį prie šviesios širdies. Kepkite 175 °C orkaitėje maždaug 10 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.