Sudedamosios dalys
100 g minkšto sviesto arba margarino
250 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
150 ml grietinės
100 ml bruknių uogienės
300 ml miltų
1 šaukštas malto cinamono
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 šaukštelis malto imbiero
1 ml kvapiųjų pipirų
1 šaukštelis sodos
Gaminimo eiga
Margariną arba sviestą su cukrumi „Farinas“ išsukite iki purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinius. Grietinę sumaišykite su uogiene. Miltus sumaišykite su prieskoniais ir soda, atsargiai įmaišykite į tešlą. Tešlą supilkite į riebalais išteptą, miltais pabarstytą maždaug 2 l talpos kepimo skardą. Pyragą maždaug 55 minutes kepkite apatinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje. Leiskite ataušti. Galima patiekti su plakta grietinėle ir bruknių uogiene.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.