Minkštas imbierinis pyragas

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g minkšto sviesto arba margarino
250 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
150 ml grietinės
100 ml bruknių uogienės
300 ml miltų
1 šaukštas malto cinamono
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 šaukštelis malto imbiero
1 ml kvapiųjų pipirų
1 šaukštelis sodos

Paruošimo instrukcijos

Margariną arba sviestą su cukrumi „Farinas“ išsukite iki purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinius. Grietinę sumaišykite su uogiene. Miltus sumaišykite su prieskoniais ir soda, atsargiai įmaišykite į tešlą. Tešlą supilkite į riebalais išteptą, miltais pabarstytą maždaug 2 l talpos kepimo skardą. Pyragą maždaug 55 minutes kepkite apatinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje. Leiskite ataušti. Galima patiekti su plakta grietinėle ir bruknių uogiene.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.