Mini kokosiniai sausainiai su šokoladu

apie 40 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

75 g kambario temperatūros sviesto
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
70 g kokoso drožlių
3 didelių kiaušinių baltymai
1 žaliosios citrinos žievė, pageidautina neapipurkšta

Papuošti
100 g juodojo šokolado
kokoso drožlių

Gaminimo eiga

Nustatykite orkaitėje 200 °C temperatūrą.
Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi.
Suberkite kokoso drožles ir įpilkite kiaušinių baltymus, gerai išmaišykite. Įmaišykite žaliosios citrinos žievę.
Mažus tešlos kamuoliukus išdėliokite ant skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės viduryje 8-12 minučių.
Išimkite ir atvėsinkite. Apipilkite tirpintu šokoladu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.