Sudedamosios dalys
75 g kambario temperatūros sviesto
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
70 g kokoso drožlių
3 didelių kiaušinių baltymai
1 žaliosios citrinos žievė, pageidautina neapipurkšta
Papuošti
100 g juodojo šokolado
kokoso drožlių
Gaminimo eiga
Nustatykite orkaitėje 200 °C temperatūrą.
Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi.
Suberkite kokoso drožles ir įpilkite kiaušinių baltymus, gerai išmaišykite. Įmaišykite žaliosios citrinos žievę.
Mažus tešlos kamuoliukus išdėliokite ant skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės viduryje 8-12 minučių.
Išimkite ir atvėsinkite. Apipilkite tirpintu šokoladu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.