Migdolų širdelės

apie 25 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g migdolų
250 g kvietinių miltų
100 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus su tikra vanile
175 g sviesto arba margarino

Glajui
200 g braškių skonio cukraus miltelių
1-2 arbatiniai šaukšteliai verdančio vandens

Gaminimo eiga

Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus.

Dubenyje sumaišykite migdolus, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Supjaustykite maistinius riebalus mažais gabalėliais ir įminkykite juos į mišinį. Palikite tešlą mažiausiai 1 valandą šaldytuve.

Iškočiokite paruoštą tešlą iki ½ cm storio. Išspauskite širdeles ir sudėkite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 175º C apie 10 minučių. Leiskite pyragėliams atvėsti.

Užmaišykite glajų ir papuoškite širdeles.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.