Migdolų širdelės

apie 25 vnt.

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

200 g migdolų
250 g kvietinių miltų
100 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus su tikra vanile
175 g sviesto arba margarino

Glajui
200 g braškių skonio cukraus miltelių
1-2 arbatiniai šaukšteliai verdančio vandens

Paruošimo instrukcijos

Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus.

Dubenyje sumaišykite migdolus, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Supjaustykite maistinius riebalus mažais gabalėliais ir įminkykite juos į mišinį. Palikite tešlą mažiausiai 1 valandą šaldytuve.

Iškočiokite paruoštą tešlą iki ½ cm storio. Išspauskite širdeles ir sudėkite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 175º C apie 10 minučių. Leiskite pyragėliams atvėsti.

Užmaišykite glajų ir papuoškite širdeles.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.