Migdolų širdelės

apie 25 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g migdolų
250 g kvietinių miltų
100 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus su tikra vanile
175 g sviesto arba margarino

Glajui
200 g braškių skonio cukraus miltelių
1-2 arbatiniai šaukšteliai verdančio vandens

Paruošimo instrukcijos

Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus.

Dubenyje sumaišykite migdolus, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Supjaustykite maistinius riebalus mažais gabalėliais ir įminkykite juos į mišinį. Palikite tešlą mažiausiai 1 valandą šaldytuve.

Iškočiokite paruoštą tešlą iki ½ cm storio. Išspauskite širdeles ir sudėkite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 175º C apie 10 minučių. Leiskite pyragėliams atvėsti.

Užmaišykite glajų ir papuoškite širdeles.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.