Migdolų sausainiai

8 porcijos
Migdolų sausainiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g saldžių migdolų
4 kiaušinių
200 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 valg. šaukšt. trintos citrinos žievelės
1 arbat. šaukšt. smulkiai maltų rozmarinų
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
juostelėmis supjaustytų citrinų žievelių

Formai sutepti
margarino
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus. Suplakite kiaušinius ir nerafinuotą cukranendrių cukrų iki lengvos šviesios masės. Sudėkite kitas sudedamąsias dalis. Išpilkite tešlą į suteptą 20 x 30 cm formą. Kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje apie 40 minučių. Atvėsinkite ant grotelių. Supjaustykite kubeliais.

Prieš patiekdami apibarstykite sausainius cukraus milteliais ir citrinų žievelėmis.

Receptą sukūrė

Dansukker