Sudedamosios dalys
200 g nuplikytų, be odelės maltų migdolų
325 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 kiaušinių baltymai
Žiupsnelis žalių arba raudonų maistinių dažų (nebūtinai)
Papuošti
lazdyno riešutų
graikinių riešutų
uogų
cukruotos apelsinų žievelės
juodojo šokolado
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite migdolus ir cukraus miltelius. Pamažu pilkite kiaušinio baltymus ir maišykite, kol masė pasidarys tiršta. Jeigu norite, galite įlašinti keletą lašų maistinių dažų. Konditerinio maišelio pagalba išspauskite nedideles roželes, kūgius, lazdeles ar kitokios formos pyragėlius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Pyragaičius papuoškite nurodytais produktais arba iškepusius panardinkite į ištirpintą šokoladą ir išimkite. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 °C temperatūroje apie 8 minutes. Paruoštus migdolinius pyragėlius galima užšaldyti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.