Meduoliniai keksiukai

Meduoliniai keksiukai

maždaug 24 vnt. maždaug 1 val
Meduoliniai keksiukai su puriu glajumi ir šventiškai raudonomis bruknėmis. Keksiukus kepkite nedidelėse formelėse.
Meduoliniai keksiukai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 3 kiaušiniai
  • 150 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
  • 150 ml rapsų aliejaus
  • 135 g miltų
  • 4 g malto cinamono
  • 1 g malto imbiero
  • 1 g maltų gvazdikėlių
  • 3 g sodos
  • 3 g druskos
  • 75 g šaldytų bruknių
  • 3 g kukurūzų krakmolo

Glajus

  • 200 g kreminio sūrio
  • 40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 40 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Papuošimas

  • šaldytos bruknės

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.

Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Įmaišykite aliejų. Dubenyje sumaišykite sausus produktus ir įmaišykite į kiaušinių plakinį.

Dubenyje sumaišykite bruknes ir kukurūzų krakmolą. Meduolinę tešlą šaukštu sukrėskite į 24 keksiukų formeles. Formeles užpildykite per du trečdalius, tada į tešlą įspauskite bruknių.

Kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 8–10 minučių. Tada palikite keksiukus atvėsti ir paruoškite glajų.

Iki purumo išsukite kreminį sūrį, supilkite sirupą ir suberkite cukraus miltelius. Iki tirštumo išplaktą glajų sukrėskite į konditerinį maišelį su pasirinktos formos antgaliu. Keksiukus apliekite glajumi ir papuoškite šaldytomis bruknėmis.

Receptą sukūrė

Dansukker

;