Meduoliniai keksiukai

Meduoliniai keksiukai su puriu glajumi ir šventiškai raudonomis bruknėmis. Keksiukus kepkite nedidelėse formelėse.

maždaug 24 vnt.

maždaug 1 val

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

3 kiaušiniai
150 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
150 ml rapsų aliejaus
135 g miltų
4 g malto cinamono
1 g malto imbiero
1 g maltų gvazdikėlių
3 g sodos
3 g druskos
75 g šaldytų bruknių
3 g kukurūzų krakmolo

Glajus
200 g kreminio sūrio
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Papuošimas
šaldytos bruknės

Gaminimo eiga

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.

Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Įmaišykite aliejų. Dubenyje sumaišykite sausus produktus ir įmaišykite į kiaušinių plakinį.

Dubenyje sumaišykite bruknes ir kukurūzų krakmolą. Meduolinę tešlą šaukštu sukrėskite į 24 keksiukų formeles. Formeles užpildykite per du trečdalius, tada į tešlą įspauskite bruknių.

Kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 8–10 minučių. Tada palikite keksiukus atvėsti ir paruoškite glajų.

Iki purumo išsukite kreminį sūrį, supilkite sirupą ir suberkite cukraus miltelius. Iki tirštumo išplaktą glajų sukrėskite į konditerinį maišelį su pasirinktos formos antgaliu. Keksiukus apliekite glajumi ir papuoškite šaldytomis bruknėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.