Meduoliniai keksiukai

Meduoliniai keksiukai su puriu glajumi ir šventiškai raudonomis bruknėmis. Keksiukus kepkite nedidelėse formelėse.

maždaug 24 vnt.

maždaug 1 val

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

3 kiaušiniai
150 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
150 ml rapsų aliejaus
135 g miltų
4 g malto cinamono
1 g malto imbiero
1 g maltų gvazdikėlių
3 g sodos
3 g druskos
75 g šaldytų bruknių
3 g kukurūzų krakmolo

Glajus
200 g kreminio sūrio
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Papuošimas
šaldytos bruknės

Paruošimo instrukcijos

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.

Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Įmaišykite aliejų. Dubenyje sumaišykite sausus produktus ir įmaišykite į kiaušinių plakinį.

Dubenyje sumaišykite bruknes ir kukurūzų krakmolą. Meduolinę tešlą šaukštu sukrėskite į 24 keksiukų formeles. Formeles užpildykite per du trečdalius, tada į tešlą įspauskite bruknių.

Kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 8–10 minučių. Tada palikite keksiukus atvėsti ir paruoškite glajų.

Iki purumo išsukite kreminį sūrį, supilkite sirupą ir suberkite cukraus miltelius. Iki tirštumo išplaktą glajų sukrėskite į konditerinį maišelį su pasirinktos formos antgaliu. Keksiukus apliekite glajumi ir papuoškite šaldytomis bruknėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.