Meduoliai su migdoliniu įdaru

Apie 50 vienetu

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1/6 meduolių tešlos

Migdolinis įdaras
200 g kapotų migdolų
200 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 kiaušinio baltymas

Gaminimo eiga

Iš meduolių tešlos iškočiokite stačiakampį ir ant jo paskirstykite iš kiaušinių baltymų, cukraus miltelių ir smulkintų migdolų išsuktą masę. Iš tešlos susukite ritinį ir supjaustykite jį ½ cm storio griežinėliais. Griežinėlius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Iškeptus vyniotinius palikite ant grotelių atvėsti. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.