Meduoliai su migdoliniu įdaru

Apie 50 vienetu

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1/6 meduolių tešlos

Migdolinis įdaras
200 g kapotų migdolų
200 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 kiaušinio baltymas

Paruošimo instrukcijos

Iš meduolių tešlos iškočiokite stačiakampį ir ant jo paskirstykite iš kiaušinių baltymų, cukraus miltelių ir smulkintų migdolų išsuktą masę. Iš tešlos susukite ritinį ir supjaustykite jį ½ cm storio griežinėliais. Griežinėlius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Iškeptus vyniotinius palikite ant grotelių atvėsti. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.