Meduoliai su migdoliniu įdaru

Apie 50 vienetu

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1/6 meduolių tešlos

Migdolinis įdaras
200 g kapotų migdolų
200 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 kiaušinio baltymas

Paruošimo instrukcijos

Iš meduolių tešlos iškočiokite stačiakampį ir ant jo paskirstykite iš kiaušinių baltymų, cukraus miltelių ir smulkintų migdolų išsuktą masę. Iš tešlos susukite ritinį ir supjaustykite jį ½ cm storio griežinėliais. Griežinėlius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Iškeptus vyniotinius palikite ant grotelių atvėsti. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.