Maži blyneliai

Kas gi nemėgsta blynelių? Juos mėgsta tiek vaikai, tiek suaugusieji. Blynus ir blynelius galite pasigaminti įvairių skonių ir rūšių. Patiekite blynų tortą ar blynelius kartu su mėgstama uogiene ir grietinėle.

Maždaug 50 vnt.

1 valanda

Įvertinimas (15 vnt)

Sudedamosios dalys

150 g miltų
2 v. šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
0,5 a. šaukštelio druskos
600 ml pieno
3 kiaušiniai
25 g sviesto

Paruošimo instrukcijos

Dubenyje sumaišykite miltus, cukraus miltelius ir druską. Pamažu pildami pieną plakite masę, kol neliks gumulėlių. Po vieną įmuškite kiaušinius ir plakite, kol masė taps visiškai lygi.

Leiskite tešlai pabūti maždaug 20 minučių. Į keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir iškepkite blynus.

Tiekite su gardžia namine uogiene.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.