Marinuotos cukinijos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1 kg cukinijų
75 ml spirito acto (24 proc.)
300 ml vandens
600 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
10 g druskos
1 cinamono lazdelė
4 gvazdikėliai
3 g juodųjų pipirų grūdelių
Susmulkintos pusės citrinos žievelės

Paruošimo instrukcijos

Nuplaukite, nulupkite ir padalykite cukinijas pusiau, išpjaukite šerdis. Cukinijas supjaustykite 2–3 cm storio gabaliukais. Užvirkite actą, vandenį, cukrų ir druską. Suberkite cukinijų gabaliukus ir virkite 2 minutes. Išimkite cukinijų gabaliukus skylėtuoju šaukštu ir sudėkite į šiltus, sterilius stiklainius. Į marinavimo skystį suberkite prieskonius ir citrinos žievelę. Virkite ant silpnos ugnies 15 minučių. Leiskite ataušti. Užpilkite karštą skystį ant cukinijų gabaliukų ir uždarykite stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje. Vietoj cukinijų galite naudoti moliūgus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.