Lengvai pagaminamas rabarbarų desertas

4–6 porcijos
Lengvai pagaminamas rabarbarų desertas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

750 g gabaliukais supjaustytų rabarbarų
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
75 ml saldžių migdolų
200 g varškės
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
3 maži kiaušiniai
75 ml neriebios grietinės
sviesto arba margarino formai sutepti

Į sviestu arba margarinu išteptą kepimo formą sudėkite supjaustytus rabarbarus. Ant viršaus paberkite cukranendrių cukraus. Formą 5 minutėms įdėkite į orkaitę ir kepkite 200 °C temperatūroje. Susmulkinkite migdolus. Sumaišykite migdolus su varške, vaniliniu cukrumi, kiaušiniais ir grietinėle. Masę supilkite į kepimo formą. Įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių. Desertą pagardinkite lengvai plakta grietinėle arba vaniliniu užpilu.

Receptą sukūrė

Dansukker