Sudedamosios dalys
2 kiaušiniai
100 g „Dansukker” cukraus
300 ml plaktos grietinėlės
Skoniui pagerinti
1 – 2 arbatiniai šaukšteliai „Dansukker” vanilinio cukraus
arba
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
arba
1 – 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
arba
2 valgomieji šaukštai koncentruotų apelsinų sulčių
arba
1 maistinis šaukštas kakavos
arba
50 g susmulkintų riešutų ir 50 g smulkinto šokolado.
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius išplakite kartu su sirupu. Įdėkite vieną iš skoniui pagerinti skirtų ingredientų.
Plakite kiaušinių baltymus tol, kol pasidarys putos.
Kitame inde suplakite grietinėlę.
Kiaušinių baltymus ir grietinėlę sumaišykite su išplaktais kiaušinių tryniais.
Supilkite į formelę ir padėkite į šaldytuvą. Po 5 val. ledai bus sušalę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.