Sudedamosios dalys
2 kiaušiniai
100 g „Dansukker” cukraus
300 ml plaktos grietinėlės
Skoniui pagerinti
1 – 2 arbatiniai šaukšteliai „Dansukker” vanilinio cukraus
arba
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
arba
1 – 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
arba
2 valgomieji šaukštai koncentruotų apelsinų sulčių
arba
1 maistinis šaukštas kakavos
arba
50 g susmulkintų riešutų ir 50 g smulkinto šokolado.
Paruošimo instrukcijos
Kiaušinių trynius išplakite kartu su sirupu. Įdėkite vieną iš skoniui pagerinti skirtų ingredientų.
Plakite kiaušinių baltymus tol, kol pasidarys putos.
Kitame inde suplakite grietinėlę.
Kiaušinių baltymus ir grietinėlę sumaišykite su išplaktais kiaušinių tryniais.
Supilkite į formelę ir padėkite į šaldytuvą. Po 5 val. ledai bus sušalę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.