Ledai ant pagaliuko: šokoladiniai

6–8 ledų ant pagaliuko porcijos

4 valandos

Įvertinimas (4 vnt)

Sudedamosios dalys

125 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
3 kiaušinių tryniai
2 šaukštai kakavos miltelių
75 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
600 ml 3 % riebumo pieno
250 ml plakamosios grietinėlės
100 g juodojo šokolado
Tirpinto šokolado, pabarstukų puošti

Paruošimo instrukcijos

Išplakite cukrų „Farinas“, kiaušinių trynius, kakavos miltelius ir šviesųjį sirupą iki purios masės.

Užvirinkite pieną ir grietinėlę. Lėtai maišydami, atsargiai supilkite kiaušinių mišinį ir toliau virkite ne aukštesnėje nei 85 °C temperatūroje.

Nukelkite nuo viryklės ir į gautą masę berkite stambiai pjaustytą šokoladą. Viską maišykite, kol šokoladas ištirps. Gautą masę atvėsinkite šalto vandens vonelėje ir bent valandą (geriausia visą naktį) palaikykite šaldytuve. Tada masę supilkite į ledų formeles ir dėkite į šaldiklį. Palaikykite bent 3 val. Jei norite, ledus galite pamirkyti šokolade ir apibarstyti pabarstukais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.