Ledai ant pagaliuko: Kivių ir braškių skonio

6–8 ledų ant pagaliuko porcijos

3,5 valandos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

100 ml vandens
90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis smulkintų kalendrų sėklų
Žiupsnelis košerinės druskos
6 kiviai
100 g šviežių braškių

Paruošimo instrukcijos

Pilkite į prikaistuvį vandenį ir berkite cukrų. Viską virkite, kol cukrus ištirps. Tada berkite smulkintas kalendras ir druską. Virkite ant lengvos ugnies dar 2 min. Paskui gautai masei leiskite atvėsti. Nulupkite ir iki tyrės sutrinkite kivius. Pilkite paruoštą cukraus masę. Stambiais gabaliukais supjaustykite braškes ir sudėliokite jas į ledų formeles. Ant viršaus pilkite kivių masę ir viską dėkite į šaldiklį. Palaikykite bent 3 val.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.