Ledai ant pagaliuko: Kivių ir braškių skonio

6–8 ledų ant pagaliuko porcijos

3,5 valandos

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

100 ml vandens
90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis smulkintų kalendrų sėklų
Žiupsnelis košerinės druskos
6 kiviai
100 g šviežių braškių

Paruošimo instrukcijos

Pilkite į prikaistuvį vandenį ir berkite cukrų. Viską virkite, kol cukrus ištirps. Tada berkite smulkintas kalendras ir druską. Virkite ant lengvos ugnies dar 2 min. Paskui gautai masei leiskite atvėsti. Nulupkite ir iki tyrės sutrinkite kivius. Pilkite paruoštą cukraus masę. Stambiais gabaliukais supjaustykite braškes ir sudėliokite jas į ledų formeles. Ant viršaus pilkite kivių masę ir viską dėkite į šaldiklį. Palaikykite bent 3 val.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.