Ledai ant pagaliuko

Ledai ant pagaliuko, kuriems gaminti nereikalingas ledų gaminimo aparatas! Pagardinkite šiuos naminius ledus mėgstamomis uogomis.

maždaug 8 ledų porcijos

20 minučių + 5 valandos šaldiklyje

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Ledai 
400 ml plakamosios grietinėlės
200 ml saldinto kondensuoto pieno
60 g gliukozės sirupo
10 g vanilinio cukraus

Uogų tyrė 
200 g pasirinktų uogų
40 g „Dansukker“ uogienių cukraus 
10 ml citrinų sulčių

Paruošimo instrukcijos

Pradėkite nuo uogų sirupo: Virkite uogas su uogienių cukrumi ir citrinų sultimis, kol suminkštės. Sutrinkite arba perkoškite ir palikite atvėsti. 

Išplakite grietinėlę. Į grietinėlę įmaišykite kondensuotą pieną ir gliukozės sirupą. 

Į šį grietinėlės mišinį greitai įmaišykite uogų tyrę ir supilkite į ledų formeles. Įsmeikite ledų pagaliukus ir įdėkite ledus į šaldiklį maždaug 5 valandoms. 

Likus kelioms minutėms iki patiekimo ištraukite ledus iš šaldiklio ir išimkite juos iš formelių. Skanaus!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.