Sudedamosios dalys
Ledai
400 ml plakamosios grietinėlės
200 ml saldinto kondensuoto pieno
60 g gliukozės sirupo
10 g vanilinio cukraus
Uogų tyrė
200 g pasirinktų uogų
40 g „Dansukker“ uogienių cukraus
10 ml citrinų sulčių
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo uogų sirupo: Virkite uogas su uogienių cukrumi ir citrinų sultimis, kol suminkštės. Sutrinkite arba perkoškite ir palikite atvėsti.
Išplakite grietinėlę. Į grietinėlę įmaišykite kondensuotą pieną ir gliukozės sirupą.
Į šį grietinėlės mišinį greitai įmaišykite uogų tyrę ir supilkite į ledų formeles. Įsmeikite ledų pagaliukus ir įdėkite ledus į šaldiklį maždaug 5 valandoms.
Likus kelioms minutėms iki patiekimo ištraukite ledus iš šaldiklio ir išimkite juos iš formelių. Skanaus!
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!