Sudedamosios dalys
Ledai
400 ml plakamosios grietinėlės
200 ml saldinto kondensuoto pieno
60 g gliukozės sirupo
10 g vanilinio cukraus
Uogų tyrė
200 g pasirinktų uogų
40 g „Dansukker“ uogienių cukraus
10 ml citrinų sulčių
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo uogų sirupo: Virkite uogas su uogienių cukrumi ir citrinų sultimis, kol suminkštės. Sutrinkite arba perkoškite ir palikite atvėsti.
Išplakite grietinėlę. Į grietinėlę įmaišykite kondensuotą pieną ir gliukozės sirupą.
Į šį grietinėlės mišinį greitai įmaišykite uogų tyrę ir supilkite į ledų formeles. Įsmeikite ledų pagaliukus ir įdėkite ledus į šaldiklį maždaug 5 valandoms.
Likus kelioms minutėms iki patiekimo ištraukite ledus iš šaldiklio ir išimkite juos iš formelių. Skanaus!
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.