Lauko kepsninėje kepti uogų pyragaičiai

Šią vasarą pasimėgaukite lauko kepsninėje keptais trapiais uogų pyragaičiais. Paprasta ir gardu. Uogas išberkite ant folijos lakšto. Tada pabarstykite trupiniais. Kepkite ant grotelių ir patiekite su vaniliniu padažu.

6 vnt.

apie 50 minučių

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

Skandinaviškas vaisinis trupininis pyragas
100 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g avižinių dribsnių
60 g miltų
1 žiupsnelis druskos
400 g uogų

Nevirtas vanilinis kremas
2 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
5 g vanilinio cukraus
200 ml riebios grietinėlės

Gaminimo eiga

Sumaišykite trupininio pyrago tešlos sudedamąsias dalis. Uogas sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Ant viršaus sudėkite tešlą. Folijos lakštų sandariai neužspauskite.

Kepkite gerai įkaitintoje lauko kepsninėje. Rekomenduojame ją uždengti ir kepti 10–15 minučių. Galite kepti ir orkaitėje atskirose skardose. Įjunkite ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite iki 200 °C temperatūros ir kepkite 15–17 minučių.

Paruoškite vanilės kremą. Kiaušinių trynius, cukrų, sirupą ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.

Trupininį pyragą patiekite su vaniliniu kremu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykiniai skanėstai „Rocky Road“

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.