Lauko kepsninėje keptas biskvitinis pyragas su šeivamedžio žiedų kremu - Receptai

Lauko kepsninėje keptas biskvitinis pyragas su šeivamedžio žiedų kremu

6 porcijos apie 40 minučių
Lauko kepsninėje keptas biskvitinis pyragas su uogomis ir sodriu šeivamedžio žiedų kremu. Neįveikėte biskvitinio pyrago? Iš likučių lauko kepsninėje paruoškite gardų desertą. Paprasta ir skanu.
Lauko kepsninėje keptas biskvitinis pyragas su šeivamedžio žiedų kremu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

    Biskvitinis pyragas

    • biskvitinio pyrago likučiai
    • 500 g mėgstamų uogų
    • 150 g baltojo šokolado
    • šiek tiek „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

    Nevirtas šeivamedžio žiedų kremas

    • 2 kiaušinių tryniai
    • 85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
    • 5 g vanilinio cukraus
    • 15 ml koncentruoto šeivamedžio žiedų sirupo
    • 200 ml riebios grietinėlės

    Jums prireiks biskvitinio pyrago likučių. Biskvitinį pyragą supjaustykite ir sudėkite į ketaus keptuvę. Suberkite uogas ir stambiais gabalėliais sulaužytą baltąjį šokoladą. Pabarstykite cukranendrių cukrumi. Ketaus keptuvę dėkite ant įkaitusių grotelių. Retkarčiais pamaišykite.

    Kai pyragas, uogos ir šokoladas sušils, patiekite su šeivamedžio žiedų padažu.

    Šeivamedžio žiedų padažas: kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Įmaišykite koncentruotą šeivamedžio žiedų sirupą. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.

    Receptą sukūrė

    Dansukker

    ;