Sudedamosios dalys
Biskvitinis pyragas
biskvitinio pyrago likučiai
500 g mėgstamų uogų
150 g baltojo šokolado
šiek tiek „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Nevirtas šeivamedžio žiedų kremas
2 kiaušinių tryniai
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
5 g vanilinio cukraus
15 ml koncentruoto šeivamedžio žiedų sirupo
200 ml riebios grietinėlės
Paruošimo instrukcijos
Jums prireiks biskvitinio pyrago likučių. Biskvitinį pyragą supjaustykite ir sudėkite į ketaus keptuvę. Suberkite uogas ir stambiais gabalėliais sulaužytą baltąjį šokoladą. Pabarstykite cukranendrių cukrumi. Ketaus keptuvę dėkite ant įkaitusių grotelių. Retkarčiais pamaišykite.
Kai pyragas, uogos ir šokoladas sušils, patiekite su šeivamedžio žiedų padažu.
Šeivamedžio žiedų padažas: kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Įmaišykite koncentruotą šeivamedžio žiedų sirupą. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.