Sudedamosios dalys
8 ml želatinos
200 ml neriebios grietinės
200 g natūralaus, neriebaus sūrio „Philadelphia“
300 g virtos lašišos
100 g luptų krevečių
100 g raudonojo romo
1 valg. šaukšt. smulkiai tarkuotos citrinos žievelės
2 valg. šaukšt. smulkiai sukapotų krapų
100 ml smulkiai supjaustytų porų
1 arbat. šaukšt. paprikos miltelių
2 ml baltųjų pipirų
Patiekite su
lašišos juostelėmis
40 krevečių
1 žaliąja citrina
krapais
salotų lapais
Padažui
3 valg. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus
2–3 arbat. šaukšt. garstyčių miltelių
3 valg. šaukšt. rapsų aliejaus
Gaminimo eiga
Į mažą dubenėlį įpilkite 1/5 puoduko vandens. Supilkite želatiną. Kai želatina išbrinks, užpilkite 1/3 puoduko karšto vandens ir išmaišykite. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą. Maišykite grietinę su sūriu, kol masė bus vientisa. Įmaišykite kitas sudedamąsias dalis. Gerai išmaišykite. Padalykite putėsius į 10 porcijų formų. Padėkite į šaldytuvą sustingti. Ant kiekvienos lėkštės padėkite keletą salotų lapų ir vieną putėsį. Patiekite su lašišų juostelėmis, krevetėmis, žaliųjų citrinų skiltelėmis ir krapų šakelėmis. Sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis, padažo patiekite ant kiekvienos lėkštės.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!