Kriaušių ir pankolių uogienė

30 minučių
Kriaušių ir pankolių uogienė
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 4 kriaušės
  • 1 pankolis
  • 300 ml vandens
  • 2 citrinų sultys
  • 500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir išpjaukite šerdis. Supjaustykite skiltelėmis. Nuplaukite pankolį ir pašalinkite kietąją dalį. Likusį pankolį supjaustykite skiltelėmis.
Skilteles užpilkite vandeniu ir citrinų sultimis. Pavirkite 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 5 minutes. Nugriebkite putas.
Uogienę supilkite į šiltus, švarius stiklainėlius. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker