Kriaušių ir pankolių uogienė

30 minučių

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

4 kriaušės
1 pankolis
300 ml vandens
2 citrinų sultys
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Paruošimo instrukcijos

Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir išpjaukite šerdis. Supjaustykite skiltelėmis. Nuplaukite pankolį ir pašalinkite kietąją dalį. Likusį pankolį supjaustykite skiltelėmis.
Skilteles užpilkite vandeniu ir citrinų sultimis. Pavirkite 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 5 minutes. Nugriebkite putas.
Uogienę supilkite į šiltus, švarius stiklainėlius. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.