Sudedamosios dalys
1 mangas (apie 150 g)
Pusė raudonojo svogūno
Pusė aitriosios paprikos
Aliejaus
4 g šviežių tarkuotų imbierų
50 ml baltojo vyno acto
30 ml citrinų sulčių
100–150 ml vandens
2 kriaušės
75 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Gaminimo eiga
Mangą nulupkite, išimkite kauliuką. Mangą ir raudonąjį svogūną supjaustykite gabalėliais. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Kelias minutes viską pakepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Įmaišykite tarkuotą imbierą.
Supilkite baltąjį vyno actą, citrinų sultis ir vandenį. Maišydami virkite 10 minučių.
Kriaušes nulupkite, išimkite šerdis ir supjaustykite gabalėliais. Suberkite į čatnį kartu su cukrumi marmeladams. Maišydami virkite dar 20 minučių.
Nuimkite nuo ugnies. Čatnį supilkite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.