Sudedamosios dalys
1 mangas (apie 150 g)
Pusė raudonojo svogūno
Pusė aitriosios paprikos
Aliejaus
4 g šviežių tarkuotų imbierų
50 ml baltojo vyno acto
30 ml citrinų sulčių
100–150 ml vandens
2 kriaušės
75 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Paruošimo instrukcijos
Mangą nulupkite, išimkite kauliuką. Mangą ir raudonąjį svogūną supjaustykite gabalėliais. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Kelias minutes viską pakepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Įmaišykite tarkuotą imbierą.
Supilkite baltąjį vyno actą, citrinų sultis ir vandenį. Maišydami virkite 10 minučių.
Kriaušes nulupkite, išimkite šerdis ir supjaustykite gabalėliais. Suberkite į čatnį kartu su cukrumi marmeladams. Maišydami virkite dar 20 minučių.
Nuimkite nuo ugnies. Čatnį supilkite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.