Sudedamosios dalys
4 prinokusios kriaušės
Sirupas
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml vandens
1 cinamono lazdelė
1 žvaigždanyžiai
Patiekite su
ledais
50-75 g smulkintų riešutų ar migdolų
Paruošimo instrukcijos
Nulupkite kriaušes, bet palikite kotelius. Nedideliame puode išvirkite sirupo sudedamąsias dalis. Puodas neturėtų būti daug didesnis už kriaušėmis užpildytą erdvę. Sudėkite kriaušes į šiltą sirupo mišinį ir virkite su uždengtu dangčiu, kol kriaušės visiškai suminkštės. Išimkite kriaušes ir sudėkite jas ant lėkštučių. Pavirkite sirupo mišinį, kol jo liks apie 200 ml. Kriaušes apipilkite sirupu ir apibarstykite smulkintais riešutais arba migdolais. Įdėkite šaukštą ledų ir patiekite ant stalo.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.