Kriaušės su sirupu

4 porcijos

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

4 prinokusios kriaušės

Sirupas
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml vandens
1 cinamono lazdelė
1 žvaigždanyžiai

Patiekite su
ledais
50-75 g smulkintų riešutų ar migdolų

Paruošimo instrukcijos

Nulupkite kriaušes, bet palikite kotelius. Nedideliame puode išvirkite sirupo sudedamąsias dalis. Puodas neturėtų būti daug didesnis už kriaušėmis užpildytą erdvę. Sudėkite kriaušes į šiltą sirupo mišinį ir virkite su uždengtu dangčiu, kol kriaušės visiškai suminkštės.  Išimkite kriaušes ir sudėkite jas ant lėkštučių. Pavirkite sirupo mišinį, kol jo liks apie 200 ml. Kriaušes apipilkite sirupu ir apibarstykite smulkintais riešutais arba migdolais. Įdėkite šaukštą ledų ir patiekite ant stalo.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.