Krevetės ant iešmų su žaliųjų citrinų sviestu

4 porcijos
Krevetės ant iešmų su žaliųjų citrinų sviestu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

24–48 gliaudytų krevečių, atsižvelgiant į dydį
8 mediniai iešmeliai

Žolelių sviestas
150 g nesūdyto sviesto
50 ml sauso baltojo vyno
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 valg. šaukšt. trintų svogūnų

Sumaišykite sviestą, baltąjį vyną, žaliąją citriną, cukranendrių cukrų ir svogūnus ir pagaminkite žolelių sviestą. Suverkite krevetes ant iešmų. Ištepkite krevetes žolelių sviestu ir palaikykite šaldytuve vieną valandą, po to kepkite ant grotelių po vieną minutę iš kiekvienos pusės.

Keptas krevetes pateikite su žolelių sviestu, žaliųjų citrinų gabalėliais ir petražolėmis arba kalendromis.

Receptą sukūrė

Dansukker