Sudedamosios dalys
24–48 gliaudytų krevečių, atsižvelgiant į dydį
8 mediniai iešmeliai
Žolelių sviestas
150 g nesūdyto sviesto
50 ml sauso baltojo vyno
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 valg. šaukšt. trintų svogūnų
Gaminimo eiga
Sumaišykite sviestą, baltąjį vyną, žaliąją citriną, cukranendrių cukrų ir svogūnus ir pagaminkite žolelių sviestą. Suverkite krevetes ant iešmų. Ištepkite krevetes žolelių sviestu ir palaikykite šaldytuve vieną valandą, po to kepkite ant grotelių po vieną minutę iš kiekvienos pusės.
Keptas krevetes pateikite su žolelių sviestu, žaliųjų citrinų gabalėliais ir petražolėmis arba kalendromis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!