Sudedamosios dalys
24–48 gliaudytų krevečių, atsižvelgiant į dydį
8 mediniai iešmeliai
Žolelių sviestas
150 g nesūdyto sviesto
50 ml sauso baltojo vyno
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 valg. šaukšt. trintų svogūnų
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite sviestą, baltąjį vyną, žaliąją citriną, cukranendrių cukrų ir svogūnus ir pagaminkite žolelių sviestą. Suverkite krevetes ant iešmų. Ištepkite krevetes žolelių sviestu ir palaikykite šaldytuve vieną valandą, po to kepkite ant grotelių po vieną minutę iš kiekvienos pusės.
Keptas krevetes pateikite su žolelių sviestu, žaliųjų citrinų gabalėliais ir petražolėmis arba kalendromis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.