Krevetės ant iešmų su žaliųjų citrinų sviestu

4 porcijos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

24–48 gliaudytų krevečių, atsižvelgiant į dydį
8 mediniai iešmeliai

Žolelių sviestas
150 g nesūdyto sviesto
50 ml sauso baltojo vyno
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 valg. šaukšt. trintų svogūnų

Paruošimo instrukcijos

Sumaišykite sviestą, baltąjį vyną, žaliąją citriną, cukranendrių cukrų ir svogūnus ir pagaminkite žolelių sviestą. Suverkite krevetes ant iešmų. Ištepkite krevetes žolelių sviestu ir palaikykite šaldytuve vieną valandą, po to kepkite ant grotelių po vieną minutę iš kiekvienos pusės.

Keptas krevetes pateikite su žolelių sviestu, žaliųjų citrinų gabalėliais ir petražolėmis arba kalendromis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.