Sudedamosios dalys
500 g didelių krevečių
iešmelių
Marinatas
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 česnako skiltelės
3 šaukštai smulkintų petražolių
1/2 citrinos sultys
4 šaukštai aliejaus
druskos
pipirų
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite šviesųjį sirupą, česnakus, petražoles, citrinų sultis, aliejų, druską ir pipirus, į šį marinatą sudėkite krevetes. Marinuokite mažiausiai 1 valandą. Užmaukite krevetes ant iešmelių ir kepkite ant grotelių. Taip pat jas galite kepti keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus. Patiekite ant iešmelių su salotomis ir duona.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.