Sudedamosios dalys
500 g didelių krevečių
iešmelių
Marinatas
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 česnako skiltelės
3 šaukštai smulkintų petražolių
1/2 citrinos sultys
4 šaukštai aliejaus
druskos
pipirų
Gaminimo eiga
Sumaišykite šviesųjį sirupą, česnakus, petražoles, citrinų sultis, aliejų, druską ir pipirus, į šį marinatą sudėkite krevetes. Marinuokite mažiausiai 1 valandą. Užmaukite krevetes ant iešmelių ir kepkite ant grotelių. Taip pat jas galite kepti keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus. Patiekite ant iešmelių su salotomis ir duona.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.