Kremas su uogomis

4 porcijos
Kremas su uogomis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

250 g uogų, pavyzdžiui, juodųjų serbentų
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
5 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
Pusės citrinos sulčių
200 ml grietinėlės
100–150 ml smulkintų migdolinių sausainių
Melisų

Sutrinkite uogas ir sumaišykite su cukraus milteliais, vaniliniu cukrumi ir pusės citrinos sultimis. Plakite grietinėlę, kol pasidarys tiršta, ir maišydami supilkite į uogų masę. Šaukštu sudėkite masę į dubenėlius ir padėkite į šaldytuvą bent valandai. Galite apibarstyti migdolinių sausainių trupiniais ir melisomis.

Receptą sukūrė

Dansukker