Krambambuli

10-12 stiklinių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1,5 litro verdančio vandens
3 valgomieji šaukštai arbatos lapelių
1 butelis raudonojo vyno
1 citrinos sultys ir žievelė
2 cinamono lazdelės
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
250 ml konjako

Paruošimo instrukcijos

Suberkite į puodą arbatos lapelius ir užpilkite juos verdančiu vandeniu. Palikite 5 minutėms. Pašildykite vyną, cinamono lazdeles, citrinos sultis ir žievelę. Sumaišykite vyno mišinį su arbata. Perkoškite gėrimą. Suberkite cukranendrių cukrų į kiaurasamtį virš puodo su gėrimu, apipilkite konjaku ir uždekite. Kai cukranendrių cukrus ištirps, „Krambambuli“ galima patiekti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.