Sudedamosios dalys
1,5 litro verdančio vandens
3 valgomieji šaukštai arbatos lapelių
1 butelis raudonojo vyno
1 citrinos sultys ir žievelė
2 cinamono lazdelės
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
250 ml konjako
Gaminimo eiga
Suberkite į puodą arbatos lapelius ir užpilkite juos verdančiu vandeniu. Palikite 5 minutėms. Pašildykite vyną, cinamono lazdeles, citrinos sultis ir žievelę. Sumaišykite vyno mišinį su arbata. Perkoškite gėrimą. Suberkite cukranendrių cukrų į kiaurasamtį virš puodo su gėrimu, apipilkite konjaku ir uždekite. Kai cukranendrių cukrus ištirps, „Krambambuli“ galima patiekti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.