Krambambuli

10-12 stiklinių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1,5 litro verdančio vandens
3 valgomieji šaukštai arbatos lapelių
1 butelis raudonojo vyno
1 citrinos sultys ir žievelė
2 cinamono lazdelės
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
250 ml konjako

Paruošimo instrukcijos

Suberkite į puodą arbatos lapelius ir užpilkite juos verdančiu vandeniu. Palikite 5 minutėms. Pašildykite vyną, cinamono lazdeles, citrinos sultis ir žievelę. Sumaišykite vyno mišinį su arbata. Perkoškite gėrimą. Suberkite cukranendrių cukrų į kiaurasamtį virš puodo su gėrimu, apipilkite konjaku ir uždekite. Kai cukranendrių cukrus ištirps, „Krambambuli“ galima patiekti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.