Sudedamosios dalys
1 susmulkintas svogūnas
2 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus
sviesto arba margarino
1 kg jautienos faršo
0,5 kg kiaulienos faršo
1 trintas svogūnas
2–3 šaltų, virtų, nuluptų bulvių
3-4 sutrintos česnako skiltelės
2 kiaušinių tryniai
2 arbat. šaukšt. druskos
1 ml baltųjų pipirų
2 ml juodųjų pipirų
2 arbat. šaukšt. čiobrelių
Gaminimo eiga
Susmulkintus svogūnus ir cukrų sumaišykite ir pakepinkite keptuvėje su riebalais. Atvėsinkite. Dideliame inde sumaišykite visas sudedamąsias dalis į vientisą masę. Suformuokite tinkamo dydžio kotletus. Kepkite riebaluose.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.