Sudedamosios dalys
1 susmulkintas svogūnas
2 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus
sviesto arba margarino
1 kg jautienos faršo
0,5 kg kiaulienos faršo
1 trintas svogūnas
2–3 šaltų, virtų, nuluptų bulvių
3-4 sutrintos česnako skiltelės
2 kiaušinių tryniai
2 arbat. šaukšt. druskos
1 ml baltųjų pipirų
2 ml juodųjų pipirų
2 arbat. šaukšt. čiobrelių
Paruošimo instrukcijos
Susmulkintus svogūnus ir cukrų sumaišykite ir pakepinkite keptuvėje su riebalais. Atvėsinkite. Dideliame inde sumaišykite visas sudedamąsias dalis į vientisą masę. Suformuokite tinkamo dydžio kotletus. Kepkite riebaluose.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.