Sudedamosios dalys
2 šaukštai kokosų aliejaus
Kukurūzų spragėsiai (kad padengtų prikaistuvio dugną)
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
130 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 šaukštelio maistinės sodos
Paruošimo instrukcijos
Vidutiniame arba dideliame prikaistuvyje įkaitinkite 1 šaukštą kokosų aliejaus.
Sudėkite spragėsius, kad padengtų prikaistuvio dugną.
Uždėkite dangtį, retkarčiais pakratykite. Kaitinkite, kol kukurūzai išspragės. Atidėkite į šalį.
Į mažą prikaistuvį supilkite sirupą, suberkite cukrų, įdėkite 1 šaukštą kokosų aliejaus. Užvirkite. Virkite 3–4 minutes, kol masė pradės tirštėti.
Nuimkite nuo ugnies, suberkite maistinę sodą, greitai užpilkite ant spragintų kukurūzų ir išmaišykite.
Kukurūzus išverskite ant kepimo popieriaus ir leiskite atvėsti.
Patarimas: orui nepralaidžiame inde galima laikyti iki 3 dienų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.