Klampus pyragas su lazdynų riešutais

Klampus pyragas su lazdynų riešutais
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto arba margarino
200 g juodojo šokolado
4 kiaušiniai
300 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
250 ml lazdynų riešutų
3 šaukštai miltų

Prikaistuvyje ant lėtos ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną ir šokoladą.

Elektriniu plaktuvu iki purumo išplakite kiaušinius. Įdėkite cukraus „Farinas“ ir plakite, kol masė taps lengva ir puri. Sumaišytus riešutus ir miltus atsargiai įmaišykite į plakinį. Supilkite šokolado mišinį. Kepimo formos nuimamais kraštais dugną išklokite kepimo popieriumi, riebalais ištepkite kraštus. Supilkite mišinį.

Kepkite 20–25 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Pyrago vidus turėtų būti lipnus. Palikite kepimo formoje atvėsti.

Receptą sukūrė

Dansukker