Sudedamosios dalys
200 g sviesto arba margarino
200 g juodojo šokolado
4 kiaušiniai
300 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
250 ml lazdynų riešutų
3 šaukštai miltų
Paruošimo instrukcijos
Prikaistuvyje ant lėtos ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną ir šokoladą.
Elektriniu plaktuvu iki purumo išplakite kiaušinius. Įdėkite cukraus „Farinas“ ir plakite, kol masė taps lengva ir puri. Sumaišytus riešutus ir miltus atsargiai įmaišykite į plakinį. Supilkite šokolado mišinį. Kepimo formos nuimamais kraštais dugną išklokite kepimo popieriumi, riebalais ištepkite kraštus. Supilkite mišinį.
Kepkite 20–25 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Pyrago vidus turėtų būti lipnus. Palikite kepimo formoje atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.