Klampus pyragas su lazdynų riešutais

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto arba margarino
200 g juodojo šokolado
4 kiaušiniai
300 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
250 ml lazdynų riešutų
3 šaukštai miltų

Paruošimo instrukcijos

Prikaistuvyje ant lėtos ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną ir šokoladą.

Elektriniu plaktuvu iki purumo išplakite kiaušinius. Įdėkite cukraus „Farinas“ ir plakite, kol masė taps lengva ir puri. Sumaišytus riešutus ir miltus atsargiai įmaišykite į plakinį. Supilkite šokolado mišinį. Kepimo formos nuimamais kraštais dugną išklokite kepimo popieriumi, riebalais ištepkite kraštus. Supilkite mišinį.

Kepkite 20–25 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Pyrago vidus turėtų būti lipnus. Palikite kepimo formoje atvėsti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.