Kiaulienos marinatas

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

1 1/2 kg kiaulienos
50 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių,
50 ml baltojo vyno acto
50 ml alyvuogių aliejaus
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
4 tarkuotos arba smulkiai pjaustytos česnakų skiltelės
1 šaukštelis aitriųjų paprikų padažo
1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 

Paruošimo instrukcijos

Dubenyje sumaišykite produktus. Sudėkite mėsą į šaldymo maišelį ir supilkite marinatą. Maišelį gerai pakratykite, kad marinatas apsemtų mėsą. Keletą valandų palaikykite šaldytuve. Retkarčiais maišelį pakratykite. Marinato turėtų užtekti maždaug 1 1/2 kg mėsos.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.