Sudedamosios dalys
1 ½ kg storai supjaustytų šonkaulių
Marinatui
50 ml „Dansukker“ cukraus
50 ml rapsų aliejaus
1 susmulkintos česnako skiltelės
0,5 g šafrano
1 arbat. šaukšt. stambios druskos
0,5 arbat. šaukšt. juodųjų pipirų
Paruošimo instrukcijos
Inde sumaišykite cukrų, aliejų ir česnakus. Šafraną ir druską grūstuvėje sumalkite į miltelius. Prieskonius suberkite į marinatą. Marinatą įtrinkite į šonkaulius ir palikite šaldytuve mažiausiai dviem valandoms (galima ir ilgiau). Kepkite šonkaulius orkaitėje, įkaitintoje iki 175 °C temperatūros, apie 50 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.