Sudedamosios dalys
600 ml kvietinių miltų
100 ml avižų sėlenų
1 valg. šaukšt. kepimo miltelių
1 arbat. šaukšt. druskos
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g skysto margarino
100 ml vandens
2 kiaušiniai
300 ml grietinėlės
150 g kubeliais pjaustyto sūrio
100 g kubeliais pjaustyto rūkyto kumpio
100 g kukurūzų grūdų
25 g kubeliais pjaustytos Chalapos paprikos
Paruošimo instrukcijos
Didelėje taurėje sumaišykite visas sudedamąsias dalis į lipnią tešlą. Užpildykite tešla suteptas keksų ar karščiui atsparias arba popierines formeles. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 20 minučių. Patiekiami ką tik iškepti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.