Sudedamosios dalys
400 ml kvietinių miltų
200 g sviesto arba margarino
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 arbatinis šaukšelis. vanilinio cukraus
1 kiaušinio trynys
Glajus
500 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomieji šaukštai ištirpinto margarino
1–2 valgomieji šaukštai vandens
raudoni valgomieji dažai
Gaminimo eiga
Sumaišykite visas tešlos sudedamąsias dalis. Palikite tešlą vėsioje vietoje (šaldytuve) maždaug 30 minučių. Iškočiokite tešlą iki 3 mm storio. Supjaustykite sausainius naudodami formelę. Padėkite juos ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite 225 °C orkaitėje apie 10 minučių. Sumaišykite cukraus miltelius, margariną ir vandenį iki vientisos masės. Į dalį glajaus įdėkite truputį raudonų dažų. Papuoškite sausainius glajumi. Palikite išdžiūti ant grotelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.