Sudedamosios dalys
500 ml vandens
4 pakeliai mėlynių arbatos
1 cinamono lazdelė
1 anyžiaus žvaigždutė
1 apelsino sultys
1 žaliosios citrinos sultys
75 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
350 ml raudono vyno
Gaminimo eiga
Užvirinkite vandenį ir juo užpilkite arbatos maišelius, cinamono lazdelę bei anyžiaus žvaigždutę. Po 5–6 min. prieskonius ir arbatos maišelius išimkite. Maišydami į arbatą supilkite apelsino bei žaliosios citrinos sultis, auksaspalvį sirupą ir galiausiai vyną. Gautą gėrimą pašildykite, bet neleiskite jam užvirti. Tada išpilstykite į taures arba puodelius ir iš karto patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.