Karštas šokoladas

Daugelis iš mūsų turi puikius prisiminimus apie karštą šokoladą. Šokoladu gera mėgautis tiek kelionėje, tiek sofoje priešais traškančią ugnį. Štai keletas patarimų, kaip pagardinti karštą šokoladą.

2 puodeliai

25 min.

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

100 g juodojo šokolado
400 ml pieno
200 ml grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Pagardai (pagal skonį)
2 šaukšteliai malto cinamono + 1/2 smulkiai pjaustytos aitriosios paprikos
200 g aviečių

Papuošimui (pagal skonį)
Plaktos grietinėlės
Zefyriukų
Šokoladinių saldainiukų
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Malto kardamono, cinamono arba kakavos

Paruošimo instrukcijos

Smulkiai sukapokite šokoladą. Prikaistuvyje užkaiskite pieną, grietinėlę, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų.

Suberkite šokoladą ir pasirinktus pagardus. Kaitinkite ant vidutinės ugnies ir plakite šluotele, kol šokoladas ištirps.

Išpilstykite šokolado gėrimą į du puodelius. Papuoškite pasirinktais pagardais.

Patarimas
Nerafinuoto cukranendrių cukraus žiupsnelis dar labiau išryškins gėrimo skonį!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.