Karštas šokoladas

Daugelis iš mūsų turi puikius prisiminimus apie karštą šokoladą. Šokoladu gera mėgautis tiek kelionėje, tiek sofoje priešais traškančią ugnį. Štai keletas patarimų, kaip pagardinti karštą šokoladą.

2 puodeliai

25 min.

Įvertinimas (18 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g juodojo šokolado
400 ml pieno
200 ml grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus

Pagardai (pagal skonį)
2 šaukšteliai malto cinamono + 1/2 smulkiai pjaustytos aitriosios paprikos
200 g aviečių

Papuošimui (pagal skonį)
Plaktos grietinėlės
Zefyriukų
Šokoladinių saldainiukų
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Malto kardamono, cinamono arba kakavos

Gaminimo eiga

Smulkiai sukapokite šokoladą. Prikaistuvyje užkaiskite pieną, grietinėlę, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų.

Suberkite šokoladą ir pasirinktus pagardus. Kaitinkite ant vidutinės ugnies ir plakite šluotele, kol šokoladas ištirps.

Išpilstykite šokolado gėrimą į du puodelius. Papuoškite pasirinktais pagardais.

Patarimas
Nerafinuoto cukranendrių cukraus žiupsnelis dar labiau išryškins gėrimo skonį!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Triufeliai „Akys“

Helovinas

Leiskite vaikams persirengti ir nustebinkite juos gardžiais saldumynais.

Čatnis

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Traškus obuolių pyragas

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Šokoladiniai makarunai

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Tiramisu sūrio pyragas

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!