Sudedamosios dalys
Kardamono pyragas
2 kiaušiniai
110 g "Dansukker" farino cukraus
150 g paprastų miltų
5 g kepimo miltelių
2 g druskos
3 g malto kardamono
6 g malto cinamono
75 ml rapsų aliejaus
75 ml pieno
Romu paskanintos kriaušės
6 nedidelės kriaušės
200 ml vandens
100 ml tamsaus romo
45 g "Dansukker tamsaus" Muscovado cukraus
1 cinamono lazdelė
Glazūra
30 g "Dansukker" cukraus pudros
75 g kreminio sūrio
3 g vanilinio cukraus
Pienas
Aliejus skardoms kepti
Cinamonas papuošimui
Gaminimo eiga
Nulupkite kriaušes ir palikite kotelius. Kriaušes ir likusius ingredientus sudėkite į puodą, uždenkite ir palikite troškintis, kol suminkštės (tai užtruks apie 30 min.). Leiskite kriaušėms atvėsti sirupe.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros, įjungę viršutinį ir apatinį kaitinimo režimą. Ištepkite 6 suflė formeles (arba dideles keksiukų formeles) aliejumi.
Išplakite kiaušinius ir muskovado cukrų, kad gautųsi kreminis, purus mišinys.
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Sudėkite į kiaušinių ir cukraus mišinį. Galiausiai įmaišykite aliejų ir pieną, kad gautųsi vientisa tešla.
Tešla pripildykite skardas iki dviejų trečdalių. Kepkite orkaitėje 25-30 minučių. Prieš išimdami pyragėlius iš skardų, palikite juos šiek tiek atvėsti.
Patiekimas
Pyrago paviršiuje išpjaukite tokio pat pločio skylę, kaip ir kriaušė. Į duobutę įdėkite kriaušę ir įsitikinkite, kad ji tvirtai laikosi. Suplakite visus glajui skirtus ingredientus, išskyrus pieną. Po truputį įmaišykite pieną, kol glajus taps reikiamos konsistencijos. Jis turi būti skystas, bet kreminis. Šaukštu glazūros aptepkite kriaušę ir pabarstykite cinamonu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
![Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fjam-jars-and-berries.jpg&width=640&format=webp)
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
![Uogienės ir sausainių ledai](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
![Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarber-och-jordgubbscheesecake.jpg&width=640&format=webp)
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
![Gazuotas rabarbarų gėrimas](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarberbubbel2.jpg&width=640&format=webp)
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
![Panakota](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fpannacotta_elderflower.jpg&width=640&format=webp)
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
![Vaisiai ir uogos butelyje](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbasic-recipe-for-lemonade.jpg&width=640&format=webp)
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.