Karamelės padažas

Karamelės padažas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 200 ml plakamos grietinėlė
  • 200 g „Dansukker“ cukraus miltelių
  • 75 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 40 g nesūdyto sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Skoniui suteikti (pagal skonį)

  • 1 šaukštelis cinamono arba
  • apelsino sultys

Puode sumaišykite grietinę, cukraus miltelius, sirupą ir skonio priedus (pagal skonį). Nuolat maišydami kaitinkite, kol mišinys įgaus padažo konsistenciją. Sudėkite sviestą ir vanilinį cukrų, maišykite, kol sviestas ištirps. Laikykite šaldytuve.

Receptą sukūrė

Dansukker