Karamelės padažas

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

200 ml plakamos grietinėlė
200 g „Dansukker“ cukraus miltelių
75 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g nesūdyto sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Skoniui suteikti (pagal skonį)
1 šaukštelis cinamono arba
apelsino sultys

Paruošimo instrukcijos

Puode sumaišykite grietinę, cukraus miltelius, sirupą ir skonio priedus (pagal skonį). Nuolat maišydami kaitinkite, kol mišinys įgaus padažo konsistenciją. Sudėkite sviestą ir vanilinį cukrų, maišykite, kol sviestas ištirps. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.