Karamelės padažas

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 ml plakamos grietinėlė
200 g „Dansukker“ cukraus miltelių
75 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g nesūdyto sviesto
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Skoniui suteikti (pagal skonį)
1 šaukštelis cinamono arba
apelsino sultys

Paruošimo instrukcijos

Puode sumaišykite grietinę, cukraus miltelius, sirupą ir skonio priedus (pagal skonį). Nuolat maišydami kaitinkite, kol mišinys įgaus padažo konsistenciją. Sudėkite sviestą ir vanilinį cukrų, maišykite, kol sviestas ištirps. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.