Karamelės formelės

24 vienetai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g margarino
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
475 ml kvietinių miltų
1 valg. šaukšt. kepimo miltelių
1 arb. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
12 karamelinių saldainių, pvz., „Dumle“ ar „Riesen“

Paruošimo instrukcijos

Išsukite sviestą ir cukraus miltelius iki minkštos masės. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų ir įdėkite į masę. Palikite tešlą vėsioje vietoje (šaldytuve) 30 minučių. Susmulkinkite karamelinius saldainius. Tešlą suvyniokite į ritinėlį ir supjaustykite į 24 gabaliukus. Suformuokite iš gabaliukų bandeles. Sudėkite bandeles į mažas pyragaičių formeles. Kiekviename rutulėlyje įspauskite duobutę ir į ją įspauskite karamelės gabaliuką. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 10 minučių. Atvėsinkite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.