Karamelės formelės

24 vienetai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g margarino
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
475 ml kvietinių miltų
1 valg. šaukšt. kepimo miltelių
1 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
12 karamelinių saldainių, pvz., „Dumle“ ar „Riesen“

Paruošimo instrukcijos

Išsukite sviestą ir cukraus miltelius iki minkštos masės. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų ir įdėkite į masę. Palikite tešlą vėsioje vietoje (šaldytuve) 30 minučių. Susmulkinkite karamelinius saldainius. Tešlą suvyniokite į ritinėlį ir supjaustykite į 24 gabaliukus. Suformuokite iš gabaliukų bandeles. Sudėkite bandeles į mažas pyragaičių formeles. Kiekviename rutulėlyje įspauskite duobutę ir į ją įspauskite karamelės gabaliuką. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 10 minučių. Atvėsinkite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.