Karamelės formelės

24 vienetai

Įvertinimas (4 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g margarino
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
475 ml kvietinių miltų
1 valg. šaukšt. kepimo miltelių
1 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
12 karamelinių saldainių, pvz., „Dumle“ ar „Riesen“

Gaminimo eiga

Išsukite sviestą ir cukraus miltelius iki minkštos masės. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų ir įdėkite į masę. Palikite tešlą vėsioje vietoje (šaldytuve) 30 minučių. Susmulkinkite karamelinius saldainius. Tešlą suvyniokite į ritinėlį ir supjaustykite į 24 gabaliukus. Suformuokite iš gabaliukų bandeles. Sudėkite bandeles į mažas pyragaičių formeles. Kiekviename rutulėlyje įspauskite duobutę ir į ją įspauskite karamelės gabaliuką. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 10 minučių. Atvėsinkite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.