Sudedamosios dalys
150 ml smulkintų džiovintų figų
100 ml razinų
100 ml smulkintų džiovintų abrikosų
250 ml kvietinių miltų
200 ml ruginių miltų
2 valg. šaukšt. kepimo miltelių
1 arbat. šaukšt. druskos
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus
2 valg. šaukšt. aliejaus
200 ml pieno
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite riešutus, figas, razinas ir abrikosus su sausomis sudedamosiomis dalimis. Supilkite aliejų ir pieną bei suminkykite tešlą. Iš tešlos suformuokite 8 sklindžius. Sudėkite bandeles ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 225 °C temperatūroje apie 12 minučių. Prieš patiekdami truputį atvėsinkite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.