Sudedamosios dalys
425 ml sijotų miltų
150 ml rudojo cukraus „Dansukker“
1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
1 valg. šaukšt. šviesiojo sirupo „Dansukker“
1,5 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
1 valg. šaukšt. imbierinių duonos prieskonių
50 g smulkintų migdolų
150 g minkšto sviesto arba margarino
Paruošimo instrukcijos
Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Suformuokite iš tešlos apie 5 cm skersmens dešrą ir supjaustykite į 0,5 cm storio griežinėlius. Sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 °C temperatūroje apie 10 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.