Kalėdų fermeriai

Kalėdų fermeriai

išeina apie 40 vnt.
Kalėdų fermeriai
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

  • 425 ml sijotų miltų
  • 150 ml rudojo cukraus „Dansukker“
  • 1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
  • 1 valg. šaukšt. šviesiojo sirupo „Dansukker“
  • 1,5 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
  • 1 valg. šaukšt. imbierinių duonos prieskonių
  • 50 g smulkintų migdolų
  • 150 g minkšto sviesto arba margarino

Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Suformuokite iš tešlos apie 5 cm skersmens dešrą ir supjaustykite į 0,5 cm storio griežinėlius. Sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 °C temperatūroje apie 10 minučių.

Receptą sukūrė

Dansukker

;