Kalėdų fermeriai

išeina apie 40 vnt.

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

425 ml sijotų miltų
150 ml rudojo cukraus „Dansukker“
1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
1 valg. šaukšt. šviesiojo sirupo „Dansukker“
1,5 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
1 valg. šaukšt. imbierinių duonos prieskonių
50 g smulkintų migdolų
150 g minkšto sviesto arba margarino

Gaminimo eiga

Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Suformuokite iš tešlos apie 5 cm skersmens dešrą ir supjaustykite į 0,5 cm storio griežinėlius. Sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 °C temperatūroje apie 10 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.