Sudedamosios dalys
150 g sviesto
75 g juodojo arba pieninio šokolado
280 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
3 kiaušiniai
135 g miltų
25 g kakavos miltelių
2 žiupsneliai druskos
Papuošimas
mėtiniai ledinukai
glajus
plakamoji grietinėlė
pabarstukai
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Riebalais ištepkite pailgą (maždaug 36 cm ilgio ir 13 cm pločio) kepimo formą.
Ištirpinkite sviestą. Tada sudėkite sukapotą šokoladą. Maišykite, kol neliks gumulėlių. Suberkite cukrų ir gerai išmaišykite šaukštu. Toliau maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.
Dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir druską. Įmaišykite į šokolado masę. Viską supilkite į kepimo indą ir kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 10–12 minučių. Palikite visiškai atvėsti.
Pyragą supjaustykite trikampiais, primenančiais kalėdines eglutes. Kiekvieną eglutę papuoškite mėtiniais ledinukais, glajumi, grietinėle ir pabarstukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.