Kalėdinis likeris

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų datulių
125 g džiovintų slyvų
1/2 valgomojo šaukšto „Dansukker“ vanilinio cukraus su tikra vanile
1/2 cinamono lazdelės
3 gvazdikėliai
3 juodųjų pipirų grūdeliai
1 žiupsnelis kardamono grūdelių
700 ml degtinės
2 dl „Dansukker“ rudojo stambiakristalio cukraus „Candy“

Gaminimo eiga

1. Sudėkite vaisius į stiklinį indą ir supilkite pusę kiekio degtinės. Uždarykite indą ir 2-3 dienas laikykite kambario temperatūroje.

2. Vaisius nukoškite. Supilkite likusią degtinę ir cukrų bei prieskonius. Palikite 4 savaitėms nusistovėti.

3. Nukoškite prieskonius. Supilkite kalėdinį likerį į butelį ir pakentėkite iki Kalėdų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.