Kalėdiniai šokolado rutuliukai

Apie 10 vnt.

25 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

2–3 šaukštai kavos
100 g kambario temperatūros sviesto
140 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
4 šaukštai kakavos miltelių
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
120 g avižų
1 šaukštelis malto cinamono
1/4 šaukštelio malto kardamono

Papuošti
pabarstukais

Paruošimo instrukcijos

Išvirkite kavą ir palikite atvėsti. Likusias sudedamąsias dalis sumaišykite dubenyje. Supilkite kavą ir gerai išmaišykite. Iš mišinio suformuokite rutuliukus. Apvoliokite pasirinktais pabarstukais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.